Şehit Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sağlık alanında uluslar arası yeterliliklerde insan gücü yetiştirmede en önde yürüyenlerden olmak.

Misyon: Kırklareli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, bünyesinde eğitim gören gençleri Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke inkılaplarını benimseyen, milli ve manevi değerlere sahip, insan hayatını en yüce amaç edinerek sevgi ve hoşgörünün aydınlığında, topluma kaliteli sağlık hizmeti sunmada yetkin, hertürlü ayrımcılığı reddeden sağlık profesyonelleri olarak yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-17.15
Servis Bilgisi: Şehir içi dolmuşlar ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9.Sınıf / 0 10.Sınıf / 1 11.Sınıf / 2 12.Sınıf / 3

WEB - https://kirklarelisml.meb.k12.tr

Adres - Kocahıdır Mah. Eski Cezaevi Yolu Sok. Sağlık Meslek Lisesi Sitesi Blok No.4 İç Kapı No1 Merkez/KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Normal/Karma-Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Kocahıdır Mah. Eski Cezaevi Yolu Sok. Sağlık Meslek Lisesi Sitesi Blok No:4 İç Kapı No:1 Merkez/KIRKLARELİ

Ulaşım Dolmuş ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3km